Vakantieprogramma zomervakantie: week 6 zomervakantie

Enkele vakantieafspraken:

In verband met inschrijving:

  • Print je bevestigingsmail af en breng deze mee: daarop staat of je kind is ingeschreven en welke dagen eventueel volzet waren. In geval van discussie, kan je deze voorleggen.
  • graag verwittigen indien je kind niet naar de opvang kan komen, op dit nummer: 052/342648 . Op die manier zorg je er voor dat een ander kind de kans krijgt om alsnog naar onze opvang te kunnen komen. Indien je niet verwittigt, dan betaal je anders de volledige prijs voor de ingeschreven periode. Indien je wel verwittigt, betaal je de helft.

Wat brengen we mee en trekken we aan?

  • Zeker in de vakantie trekken we speelkledij en speelschoenen aan, die mogen vuil worden. We trekken ook een warme jas aan, die tegen de kou en de regen kan. Zo kunnen we ook buiten eens een frisse neus halen bij slecht weer!
  • voor de ouders met een peuter of kleuter -> graag naamsticker/ naamlabel voorzien aan  BUITENKANT van tas. Dit maakt het iets makkelijker voor ons om de juiste boekentas te zoeken.
  • Bij het binnenkomen: graag tas op de juiste plaats zetten: peuters bij groene bol op boekentassenkar; kleuters (2e & 3e kleuterklas) bij blauwe bol op boekentassenkar; lagere school: in kast achteraan in de lagere schoolruimte 
  • we stimuleren gezonde voeding en drank: daarom vragen we om elke vakantiedag fruit mee te geven met jouw kind. Elke voormiddag hebben we immers een gezamenlijk fruitmomentje. Voor ’s middags zorg je voor boterhammetjes en voor de namiddag kan je een koek meegeven.  Drinken geef je bij voorkeur mee in een drinkbus. Dit beperkt de afvalhoop en zo dragen we ons steentje bij voor het milieu.  Water kunnen de kinderen altijd bij ons gratis verkrijgen.
  • In de zomervakantie vragen we om een petje/zonnehoedje mee te brengen. Kinderen die allergische zijn aan bepaalde zonnecrème, brengen best hun eigen zonnecrème mee. Wanneer jouw kind drinken in een genaamtekende drinkbus meebrengt, kunnen we goed opvolgen hoeveel het gedronken heeft, belangrijk voor op warme dagen! Je vult het ’s ochtends dan ook best tot bovenaan.

Het vakantieprogramma voor week 1, vind je hier:Week 1 zomervakantie – Blad1

Het vakantieprogramma voor week 2, vind je hier: Week 2 zomervakantie

Het vakantieprogramma voor week 3, vind je hier: Week 3 zomervakantie

Het vakantiprogramma voor week 4, vind je hier: Kopie van Week 4 Zomervakantie

Het vakantieprogramma voor week 6, vind je hier: Week 6 Zomervakantie

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.